Våra tjänster

Vi på hårdstransport erbjuder tjänster inom transport, logistik och lagerhållning av gods i olika storlekar. Vi löser med enkelhet uppdrag och ser dessutom alltid till att dina varor hamnar på rätt plast vid rätt tid. Hårds Transport tar även emot gods, lagerhåller, plockar om samt distribuerar till slutkund. Läs mer om våra tjänster nedan.

Lagerhållning

Lager

I våra lager kan vi lagra upp till 10 000 pallar. Här tar vi emot gods, lagerhåller, plockar och distribuerar sedan ut det på avrop efter kundens behov. Här finns den utrustning som behövs för att kunna göra ett effektivt arbete.

Transport

Vår specialitet är att med enkelhet lösa uppdrag inom transport, logistik & lager. Vi är en liten platt organisation med korta beslutsvägnar som gör att vi är effektiva när det gäller transporter som måste vara på rätt plats vid rätt tid.

Logistik

Vår vagnpark är anpassad för alla storlekar av gods. Från ett paket till 48 pallar i ett helt ekipage. Med vår vagnpark är vi flexibla och kan alltid använda rätt fortdon till rätt transport. Kostnadseffektivt och miljövänligt.

Expertområden

Lagring

Vi har plats för över 10 000 pallar och sköter allting från paketering och lagring till distribution.

3PL

Vi arbetar med 3PL lagring. Alltså kan vi ta hand om logistiken mellan säljande företag och köpare. 

Gods

Vi sköter allt från bud och expresstransgods till farligt gods och traditionella transporter som en av våra tjänster.

Vi använder Opter som trafikledningssystem för en bättre ruttoptimering. 

Du kan som kund hos oss alltid se ditt lagersaldo i vårt logistikprogram Ongoing Warehouse.