Hårds Transport AB

Ljungby

Postadress: Box 833, 341 18 Ljungby
Besöksadress: Näsvägen 4, 341 34 Ljungby

Älmhult

Post- och besöksadress: Skånevägen 32, 343 34 Älmhult

Kontakt

Peter Hård
VD/Delägare Transportledning/Lageransvarig

Håller i trådarna på lagret och kontoret sköter även administration ihop med Marita. På fritiden är det hunden, träning och kompisar som gäller. Kan en hel del om Whisky också.

Martin Andersson
Transportledare Älmhult

Transportledare i Älmhult, kan logistik och frakter. Problemlösare som inte är rädd för att hugga i. På fritiden jagar han det mesta i skogen och när han inte jagar löper han milslånga rundor.

Marita Hård
Ekonomi/Admin

Sköter det administrativa och håller koll på alla gubbarna i åkeriet. Hon tycker om att träffa sina barnbarn och även hon trivs med att gå och njuta i Öjarp tillsammans med man och hundar.

Pelle Hård
Chaufför/Delägare

Grundare av företaget tillsammans med hustrun Marita. Pelle jagar småvilt i de småländska skogarna. Han trivs med att gå och njuta i Öjarp tillsammans med frun och hundar.

Albin Hård - Hårds Transport
Albin Hård
Chaufför

Barnbarn till Pelle och Marita, son till Johan. På fritiden tar han hand om sin flickvän och lilla Astrid. När innebandysäsongen är blommar han ut i Lagan InneBandy Klubbs A-Lag. Där han stortrivs.

Tomas de la Motte
Chaufför

Har lång erfarenhet, noggrann och effektiv. På fritiden jagar han vildsvin så fort tillfälle ges. Motorcyklar ligger honom också varmt om hjärtat.

Hasse Bertilfelt
Chaufför

Har många års erfarenhet som lageransvarig med saknade friheten bakom ratten. På fritiden tar han cabben och kör till sin stuga på västkusten.

Andreas Gustafsson
Chaufför

Duktig chaufför som älskar sitt jobb i lastbilen. På fritiden njuter han av livet. Gillar hårdrock och festivaler.